OVER ONS

 
 
 
 

In april 2021 kreeg het centrum van Wetteren er een speciaalzaak bij: Jérolo ijsatelier. 

Tijdens de tweede lockdown groeide het idee en de ‘goesting’ bij onze familie om in het nieuw aangekochte pand op de markt naar buiten te komen met een nieuw concept dat mooi zou aansluiten bij de bestaande zaak Markt 17. 

Uitvoerig brainstormen leidde tot de idee om een ijsatelier te creëren. 

Aangezien het voor hen een onbekende wereld was gooiden Annelien, Lena, Björn en Gert-Jan zich de voorbije maanden volop op het leren ijs-bereiden. 

Ze volgden daarvoor een intensieve opleiding aan de Carpigiani Gelato-university. 

Voor de inrichting en de verlichting van het pand lieten we ons begeleiden door een binnenhuisarchitect en schakelden we enkele lokale ambachtslui in. De machines voor de ijsbereiding kochten we aan bij het gerenommeerde Italiaanse ijs-icoon Carpigiani.

Het leegstaande pand werd omgetoverd tot een heus atelier waarbij het ijs voor de ogen van de klant vers gedraaid wordt in de ideale omstandigheden. 

Toen gingen we op zoek naar een geschikte naam. Het werd uiteindelijk Jé-Ro-Lo. Een samentrekking van de namen van de kleinkinderen Jérôme, Robbe en Lowie. 

Jérolo is een familiezaak waarmee wij hopen onze liefde voor eerlijke en lekkere producten over te brengen aan u als klant. Geniet ervan!